SARAMURA CRAP
SARAMURA CRAP
Necesar:1 kg peste,2 ardei grasi,2 ardei iuti,o capatana usturoi,sare,3-4 cepe,o legatura marar una patrunjel.
Se curata pestele,file s-au rondele cum doriti,se frige pestele pe un pat de sare pe o parte si alta.
Separat se coc 2 rosii,2 ardei gras,2 ardei iuti,3-4 cepe.
Cand sant gata se curata si se toaca.
Separat usturoiul,o capatana ,se curata ,se piseaza se face musdeiul.
Dupa ce este gata pestele se aseaza intr-un vas m-ai inalt.
Intr-un vas separat se fierbe un litru de apa,se adauga legume pregatite si usturoi se da in 2-3 clocote si se adauga peste peste,dupa care se acopera 30 minute.
Se adauga din abundenta marar,patrunjel,fara sare deoarece pestele si-a luat sare in prima etapa.
Si rece din frigider este delicioasa.
Echipa PeBalti.Ro va ureaza POFTA MARE