SARAMURA CRAP

SARAMURA CRAP

Necesar:1 kg peste,2 ardei grasi,2 ardei iuti,o capatana usturoi,sare,3-4 cepe,o legatura marar una patrunjel.

Se curata pestele,file s-au rondele cum doriti,se frige pestele pe un pat de sare pe o parte si alta.

Separat se coc 2 rosii,2 ardei gras,2 ardei iuti,3-4 cepe.

Cand sant gata se curata si se toaca.

Separat usturoiul,o capatana ,se curata ,se piseaza se face musdeiul.

Dupa ce este gata pestele se aseaza intr-un vas m-ai inalt.

Intr-un vas separat se fierbe un litru de apa,se adauga legume pregatite si usturoi se da in 2-3 clocote si se adauga peste peste,dupa care se acopera 30 minute.

Se adauga din abundenta marar,patrunjel,fara sare deoarece pestele si-a luat sare in prima etapa.

Si rece din frigider este delicioasa.

Echipa PeBalti.Ro va ureaza POFTA MARE