Barilla 47

Barilla 47

In bucuresti o gasiti oricand pe Calea Mosilor 209.

Pregatirea pastelor.

Se pune apa la fiert intr-un vas,se adauga putina sare.

Cand apa incepe sa fiarba se adauga o ceasca mica de paste in vas.

Se fierbe 4-8 minute in functie de flacara aragazului.

Dupa fierbere se scot pastele intr-o sita, se scurg bine de apa fierbinte,se da intr-un jet de apa rece un minut.

Se pun pastele intr-un vas si se adauga sofran s-au colorant alimentar.

Se agita bine vasul pentru a se colora uniform.

Dupa ce s-au colorat se adauga malai pentru a nu se lipii intre ele.

Pastele isi maresc bine volumul la fierbere.

Se pastreaza la rece pana plecam la pescuit.

Autor preparare reteta Ilie Banuta

CE SPECII VIZAM CU BARILLA 47

Platica si caras mari amatori de paste.

Mare grija nu va intra pe carlig ca patratica traditionala,in cazul carligelor mici.

Este bine sa folosim carabina rapida,pentru ca pasta se va introduce invers pe carlig,de sus in jos.

La carlige cu curbura mare se poate pune barilla si normal.

Echipa PeBalti.ro va ureaza FIRE INTINSE